2015. január 28., szerda

A mi kis saját pékségünk, és én vagyok a pékné


Kenyérke, egy jó másfél kilósdarab, nagyon jó lett, most utóljára kettészedtem, és két cipó lett, csak elfeljtettem még egyben lefényképezni

A nagyobbikkal kezdtük, és amig egy szelet kenyeret eszek meg máskor, abből kettőt, mert finoooommm :) Két ekkora kenyérhez kell a két csapott evőkanál só, bár ez gyenge só, ha a só lehet gyenge. Próbáltam kevesebbel, alapból nem eszünk sok sót, de kevesebbel íztelen lett.





Zsemlék, isteni, melegen vajjal rosszullétig lehet enni, de utána 2 naposan is simán pihepuha, hosszebb időt neméltek meg a kis drágát. Elötte nagyobbakat csináltam.

És ez lett belőle, saját készítésű húspogácsával azt hozzáteszem. Igen, imád a férjem :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése